OM MONTERA

Montera Inredning Sverige AB ingår i Nordens största monteringskoncern. I Sverige startade vi upp genom övertag av väl erkänd monteringsfirma 2019. Vi har lång och bred erfarenhet inom företaget av montering av kök, renovering och inredning.

Vi ingår i Montera Gruppen som har sitt huvudsäte i Norge och vi finns representerade i Sverige, Norge och Danmark. På Norden-nivå är vi en certifierad servicepartner för IKEA, Optimera, Elgiganten.

Montera strävar efter att leverera kvalitet på alla nivåer och anser inte att något jobb är för litet eller stort. Vi är därför ett naturligt val för både bostadsföreningar, kommersiella aktörer och privata hem. Vi har ett rikstäckande nätverk av egna montörer, certifierade samarbetspartners inom olika kategorier som ser till att du som kund kan känna dig trygg med dit val av oss som företag.

Vi ordnar med all koordination, så att du bara har en firma att förhålla dig till. Tryggt och enkelt!

vann-ikon

Våtrumscertifierade

Våra rörmokare är utbildade med rätt kompetens, är behöriga och garant för kvalitet och rutiner för allt våtrumsarbete

vekt-ikon

Lagar och regler

Montera utför entreprenader enligt Svensk Byggstandard

tools-ikon

Fackmannamässigt utfört

Montera garanterar professionellt utfört arbete i alla led. Både du och vi ska vara nöjda när uppdraget slutförs. Du kommer alltid att ha en besiktning och en överlämning vid slutfört arbete.

forsikring-ikon

Försäkring

Skulle olyckor inträffa på vägen är allt ordentligt försäkrat. Detta gäller ditt hem, arbetstagare eller en eventuell tredje part. Alla våra projekt försäkras automatiskt så att arbetet kan startas säkert.