MONTERING-MÖBLER

Vi har alla varit där; stora, tunga möbler, gärna platta paket, är äntligen hemma. Nu återstår det bara att få de ihopsatt med kvalitet och på ett sätt så att livslängden blir längsta möjliga. Ett stort jobb som kan ta musten ur de flesta!

Vi monterar både hos privatkund och på större projekt.

Hjälp med montering i hemmet?

För oss är detta vardag och det finns ingenting vi inte kan lösa. Kanske är det brådskande att få möblerat i det nya gästrummet eller sätta upp nya garderober i hallen. Vi hjälper dig med all montering för ditt hem. Kontakta oss om du har några frågor eller vill ha hjälp med att montera möbler.

Montering av möbler för företag

Vi hjälper inte bara till med montering av möbler för privata hem, vi hjälper också till med installationen av möbler för kontor och kommersiella byggnader. Kanske har du ett behov av att färdigställa kontorsutrustningen för de nyanställda innan de anländer på måndag? Eller kanske är det angeläget att iordningställa mötesrummet för ett viktigt möte nästa vecka? Inget jobb är för litet eller stort och vi hjälper dig gärna!

Då är det skönt att veta att du kan plocka upp telefonen och prata med oss. Vi känner till utmaningarna och har både verktygen och kunskapen som krävs för att snabbt och smidigt lösa uppgiften.

Vi erbjuder helhetslösningen för dig

  • En kontaktperson som samordnar projektet
  • Möblerna är monterade med precision och noggrannhet
  • Vi är inte nöjda förrän uppdraget är helt klart och vi tillsammans med er är överens om slutresultatet
  • Tryggt och enkelt för dig som kund

Kontakta oss idag för en gratis genomgång och offert!