MONTERING – BADRUM

Många fruktar att ta tag i badrummet. Vissa skjuter upp renoveringen in i det längsta, kanske till och med för länge, medan andra väljer otillfredsställande lösningar eftersom det kräver minimal insats.

Vi vill gärna höra vilket typ av badrum du egentligen önskar dig och använda det som utgångspunkt. Badrummet är viktigt i alla hem och vi på Montera har stor och bred erfarenhet av våtrumsarbete. Vi ser till att rörmokare och andra fackmässiga yrkesmän är med redan från start och stämmer av alla uppgifter som ska lösas med dig som kund.

På det sättet får du inte bara en korrekt och väldokumenterad lösning, du besparar dig också onödiga och kostsamma mellanhänder och förseningar. Prata med oss om dina behov, så hjälper vi dig!

Varför använda Montera vid renovering av ditt badrum?

  • Du har en kontaktperson
  • Vår rörmokare är en garant för kvaliteten på allt våtrumsarbete
  • Montera garanterar professionellt utfört arbete i alla led
  • Du som kund får en trygghet och säkerhet i hela processen
  • Du som kund får förutsägbarhet och säkerhet

Vi hjälper dig från början till slut

Ska du renovera ditt badrum? Genom att beställa en badrumsinstallation från oss hjälper vi dig från början till slut. Det betyder att vi hjälper dig genom hela projektet. Vi river det gamla badrummet, samordnar väggar och VVS och monterar alla möbler och badrumsutrustning. Du kommer att ha en kontaktperson, din arbetsledare, under hela projektet som koordinerar med elektriker, rörmokare, murare och snickare.

Kontakta oss idag för en gratis genomgång och offert!